Elektrohaven Oud-West

Artikelnummer: 1.0

Elektrohaven is een kleine jachthaven in het centrum van Amsterdam met 10 vaste ligplaatsen met oplaadpunten voor elektrisch aangedreven boten.

Details

Elektrohaven Oud-West is een kleine jachthaven in het Jacob van Kanaal ter hoogte van het Nicolaas Beetsplantsoen. Elektrohaven Oud-West beschikt over 10 vaste ligplaatsen en één als ‘Openbaar oplaadpunt’. De prijzen voor vaste ligplaatsen bedragen € 200,- per meter per jaar. Indien u gebruik maakt van een vaste ligplaats, hoeft u geen VOB liggeld meer aan de gemeente te betalen. Elektrisch aangedreven boten kunnen gratis gebruik maken van het openbare oplaadpunt echter, ze mogen daar niet langer dan 24 uur blijven liggen.

Elektrohaven ligt op 10 minuten varen van de Singelgracht en op 20 minuten varen van het Nieuwe Meer. Door de strategische ligging is Elektrohaven een ideale uitval basis om Amsterdam te water in alle richtingen op een milieubewuste manier te verkennen en te ontdekken.

Wilt u zelf eens met een elektroboot rondvaren dan kunt u natuurlijk ook een elektroboot huren bij onze dochteronderneming Qruize.nl of één van de 70 aanbieders in Nederland.

Extra informatie